Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Reinigen

Maak de buitenkant van het apparaat regelmatig schoon om het apparaat in goede conditie te houden.

WAARSCHUWING

• Teneinde gevaarlijke elektrische schokken te voorkomen, dient u nooit kleppen of schroeven te verwijderen die niet in deze handleiding worden genoemd. Neem contact op met uw leverancier als het apparaat gecontroleerd, afgesteld of gerepareerd moet worden.

• Demonteer dit apparaat niet en pas het niet aan. Er kan dan brand of een explosie ontstaan, u kunt een elektrische schok krijgen of blind worden.

U kunt de buitenkant van het apparaat schoonmaken met een zachte, droge of vochtige doek. Als u het vuil moeilijk kunt verwijderen, maak dan het apparaat schoon met een doek die is bevochtigd met neutraal oplosmiddel, veeg vervolgens met een vochtige doek het apparaat af en daarna met een droge doek.

Verwante onderwerpen

De glasplaat reinigen
De glasplaatdeksel reinigen