Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het communicatieresultaat controleren

U kunt het communicatieresultaat op het scherm controleren.

U kunt het communicatieresultaat controleren met [TX/RX resultaat].

[TX/RX resultaat]

indeling

1. Naam

Hier wordt de bestemming weergegeven.

2. Communicatienummer

De communicatierecords hebben nummer 1 t/m 60, oplopend vanaf de oudste record.

De nummers die door deze instelling worden toegewezen, worden ook voor [Journaal] gebruikt.

3. Datum en tijd

Hier worden de datum en tijd weergegeven, waarop door het apparaat een verzendaanvraag is verzonden.

4. Status

Hier wordt de verzendstatus weergegeven: "OK" of "NG".

5. TX of RX

Hier wordt de communicatiemodus weergegeven: "TX" (verzenden) of "RX" (ontvangen).