Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Posities komen niet overeen met de weergegeven afbeelding

Als de positie van afgedrukte onderdelen verschilt van de positie van weergegeven onderdelen, kunnen de volgende vragen handig zijn bij het verhelpen van het probleem.

Zijn de instellingen voor de pagina lay-out gemaakt?

Controleer of de instellingen voor de pagina lay-out zijn ingevoerd in de toepassing.

Komt de instelling van het papierformaat overeen?

Zorg ervoor dat het papierformaat dat is geselecteerd in de lijst [Afdrukformaat:] van het dialoogvenster Printereigenschappen overeenkomt met het formaat van het papier dat is geplaatst.

Komt de instelling van de envelopkiezer overeen?

Stel de envelopkiezer af in overeenstemming met het papiertype. Zet de hendel voor enveloppen in de achterste stand afbeelding; voor alle andere toepassingen zet u de hendel in de voorste stand Staand. Zie Afdrukken op verschillende soorten papier.

Zijn de printerkoppen uitgelijnd?

Als lijnen en tekens wazig zijn, lijnt u de printerkoppen uit. Druk het testpatroon voor het controleren van de spuitopeningen af en reinig indien nodig de printerkoppen als het probleem niet verholpen is. Zie Koppositie, Nozzle check en Koppen schoonm..

Heeft u Afdrukbaar gebied gewijzigd?

Mogelijk kunt u het probleem oplossen door [Afdrukbaar gebied:] te wijzigen in het dialoogvenster Printereigenschappen. Stel via het tabblad [Printerconfiguratie] de instelling [Afdrukbaar gebied:] in op [Maximaal].

Heeft u Afdrukkwaliteit gewijzigd?

Schakel in het gebied [Afdrukkwaliteit] het selectievakje [Alleen uni-direction. afdr] in. Hierdoor zal het afdrukken echter wel langzamer verlopen.

Is Bindmarges goed ingesteld?

Stel op het tabblad [Bewerken] in het dialoogvenster [Koptekst/voettekst/Beeldpositie aanpassen/Bindmarge] de instelling [Beeldpositie aanpassen] correct in.