Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het stuurprogramma kan niet worden geïnstalleerd

In dit gedeelte wordt uitgelegd wat u moet doen als het venster "Drivers, Manual & Utilities" niet wordt weergegeven, ook al dubbelklikt u op het pictogram [Setup.exe], of als er tijdens de installatie een fout optreedt.

Printerstuurprogramma

Ga naar het cd-romstation vanuit [Deze computer] of [Verkenner]. Dubbelklik op het pictogram [RDISETUP.exe] en installeer vervolgens het printerstuurprogramma door de aanwijzigen op het scherm te volgen.

Voor het installeren van een printerstuurprogramma dat u van een website heeft gehaald of van een cd-rom heeft gekopieerd, slaat u het stuurprogramma op de harde schijf op en installeert u het vervolgens. In het menu [Start] wijst u naar [Instellingen] en vervolgens klikt u op [Printers en faxapparaten]. Installeer vanuit het venster [Printers en faxapparaten] het printerstuurprogramma.

TWAIN-stuurprogramma

Ga naar het cd-romstation vanuit [Deze computer] of [Verkenner]. Dubbelklik op het pictogram [InstScan.exe] en installeer vervolgens het TWAIN-stuurprogramma door de aanwijzingen op het scherm te volgen.