Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Basisprocedures voor het verzenden van e-mail

In dit gedeelte worden de basishandelingen voor het verzenden van scanbestanden per e-mail beschreven, met het plaatsen van originelen op de glasplaat als voorbeeld.

1. Verzeker u ervan dat er geen eerdere instellingen zijn achtergebleven.

Als er een eerdere instelling is, drukt u op [Modi wissen].

Als er een andere functie wordt weergegeven, drukt u op [Scan].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

2. Plaats de originelen.

E-mail/Bestand verz.
     -Org inst-
  3. Selecteer de bestemming en druk op [Pijl-omlaag].

U kunt meerdere bestemmingen als "CC" opgeven.

Aan=abc.company@a[A]
     Volg.=Pijl-omlaag(Verznd=Yes)
  4. Geef indien nodig de afzender aan en druk op [Pijl-omlaag].

Afzender=        [A]
     Volg.=Pijl-omlaag(Verznd=Yes)
  5. Voer indien nodig het onderwerp in en druk op [Pijl-omlaag].

onderwerp=       [A]
     Volg.=Pijl-omlaag(Verznd=Yes)
  6. Geef indien nodig de "CC" aan en druk op [Pijl-omlaag].

CC 001=def.com@de[A]
     Volg.=Pijl-omlaag(Verznd=Yes)
  7. Voer indien nodig kleurmodus, resolutie, bestandstype en compressietype in en druk op [Yes].

*Kleur   Grijs  Z-W
     Pijl-links,Pijl-rechts & Yes
  8. Voer indien nodig de onderdelen voor het specificeren van het origineel in en druk op [Yes].

*ADF(A4Liggend)  E.GI(A4Liggend)
     Scan=Yes  (Form.=Pijl-omlaag)

afbeelding toetsen bedieningspaneel

Het scannen begint.

9. Als u meer originelen wilt verzenden, plaatst u deze in het apparaat en drukt u op [Yes].

Herhaal deze stap tot u alle originelen heeft gescand.

Als bij het plaatsen van extra originelen het apparaat 1 minuut niet wordt gebruikt, wordt de taak geannuleerd.

Volg. pag.?(A4LiggendStaand
     Scan=Yes  (End=No)
    *Taak geannuleerd*
    abc@abc.company.com
  10. Nadat u alle originelen heeft gescand, drukt u op [No] en drukt u vervolgens op [Zwart-witafdruk].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

Het verzenden begint.

Bestandsnaam

Bij het verzenden van scanbestanden wordt automatisch een bestandsnaam gegenereerd door het apparaat. De bestandsnaam heeft de volgende vorm:

Bestandsnaam: xxxx_JJMMDDuummss_xx.extensie

• xxxx: Naam afzender

• JJ: Jaar

• MM: Maand

• DD: Dag

• uu: Uur

• mm: Minuten

• ss: Seconden

• xx: Bestandsnummer

Afhankelijk van de tekens (\, /, :, *, ?, ", <, >, |, spatie) die voor de naam van de afzender zijn gebruikt, bevat de bestandsnaam mogelijk geen afzendernaam. Als dit het geval is, ziet de bestandsnaam er als volgt uit: "JJMMDDuummss_xx.extensie".