Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Vereiste instellingen voor het gebruik van POP vóór SMTP

Gebruik [POP3 Instelling] voor het invoeren van de instellingen voor het ontvangen van e-mail.

Belangrijk

POP3 Servernaam

De ingevoerde POP3-servernaam wordt gebruikt voor [POP voor SMTP].

Als DNS wordt gebruikt, voert u de hostnaam in. Als geen DNS wordt gebruikt, voert u het POP3- of server IP-adres in.

Voer [POP3 Servernaam] in met maximaal 64 tekens. U kunt geen spaties gebruiken.

POP3 Poortnr.

Het ingevoerde POP3-poortnummer wordt gebruikt voor [POP voor SMTP].

Voer met de cijfertoetsen een poortnummer in tussen 1 en 65535.

POP3 Srv timeout

Voer de wachttijd in voor reactie van de POP3-server, waarna de verbinding wordt verbroken.

POP3 Gebr.naam

Voer een e-mailadres van maximaal 64 tekens in.

POP3 Wachtwoord

Voer een wachtwoord in van maximaal 32 tekens.