Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Een server instellen

Volg de onderstaande procedure om een print server in te stellen zodat het apparaat door gebruikers gedeeld kan worden.

Belangrijk

Een computer die is aangesloten op het apparaat configureren als printerserver.

De printerserver is een computer die wordt gebruikt om het gedeelde apparaat op het netwerk te beheren.

1. In het menu [Start] wijst u naar [Instellingen] en vervolgens klikt u op [Bedieningspaneel].

2. Dubbelklik op [Netwerkverbindingen].

3. Klik op [Lokale netwerkverbinding] om deze te markeren en klik vervolgens in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

4. Schakel het selectievakje [Client voor Microsoft-netwerken] in.

5. Klik op [OK].

6. Installeer de printer driver.

7. In het menu [Start] wijst u naar [Instellingen] en vervolgens klikt u op [Printers en faxapparaten].

8. Klik op het pictogram van de printer en dan op [Delen...] in het menu [Bestand].

9. Klik op [Gedeeld als:], en voer dan de naam in in het venster [Gedeeld als:].

10. Klik op [OK].