Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Originelen via een TWAIN-stuurprogramma naar een computer scannen

Gebruik de volgende procedure voor het configureren van het apparaat als scannen, zodat gebruikers originelen via het TWAIN-stuurprogramma naar clientcomputers kunnen scannen.

afbeelding

1. Sluit het apparaat met een USB-kabel op een computer aan, of verbindt het apparaat met het netwerk.

2. Installeer het TWAIN-stuurprogramma en alle overige benodigde stuurprogramma's op de computer.

3. Als u het TWAIN-stuurprogramma via een netwerkverbinding gebruikt, moet u de benodigde netwerkinstellingen maken, zoals het IP-adres van het apparaat.

4. U kunt de scanner nu gebruiken.