Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Flash en Macromedia zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

PCL is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen en het gebruiksrecht ervan wordt exclusief verleend door X/Open Company Limited.

Citrix® en MetaFrame® zijn gedeponeerde handelsmerken van Citrix Systems, Inc.

UPnP is een handelsmerk van UPnP Implementers Corporation.

IPS-PRINT Printer Language Emulation Copyright© 1999-2000 Oak Technology, Inc., Alle rechten voorbehouden.

Pentium is een geregistreerd handelsmerk van Intel Corporation.

Netscape is een geregistreerd handelsmerk van Netscape Communication Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Microsoft, Windows, Windows NT zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Andere productnamen die in dit document worden gebruikt, worden alleen genoemd ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven. Wij doen afstand van alle rechten op deze merken.