Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Inleiding

Dank u voor uw keuze voor dit product.

Deze handleiding bevat gedetailleerde instructies over de werking en opmerkingen over het gebruik van dit apparaat. Als u maximaal wilt profiteren van de veelzijdigheid van dit apparaat, moeten alle gebruikers de instructies in deze handleiding zorgvuldig doorlezen en opvolgen. Houd deze handleiding bij de hand, in de buurt van het apparaat. Lees deze handleiding aandachtig door voor u dit apparaat in gebruik neemt en bewaar deze op een handige plaats voor latere naslag. Lees voor het veilig en correct gebruiken van het apparaat vooraf de veiligheidsinformatie in het gedeelte Veiligheidsinformatie door.