Als er een nietje vastzit

Wanneer u een vastzittend nietje wilt verwijderen, volgt u de procedure die wordt beschreven in de geanimeerde illustratie die wordt weergegeven op het bedieningspaneel.

1Controleer het onderdeel waar het vastzittende nietje aanwezig was op het scherm.

Druk bij een uitgeschakeld display op [Controleren] in [Status controleren] "Apparaatstatus".

2Volg de procedure die wordt beschreven in de geanimeerde illustratie om het geblokkeerde nietje te verwijderen.

3Sluit alle deksels die werden geopend.

Opmerking

• Als nietjes regelmatig blokkeren, controleer dan of het papier niet gekruld is.