Voorzorgsmaatregelen bij het verwijderen van vastgelopen papier

VOORZICHTIG

• Sommige interne onderdelen van dit apparaat zijn kwetsbaar. Raak de sensoren, connectoren, LED-lampjes of andere kwetsbare onderdelen die in deze handleiding worden getoond niet aan tijdens het verwijderen van vastgelopen papier. Dit kan een storing veroorzaken.
  • Raadpleeg het gedeelte hieronder voor meer informatie over de locatie van de sensoren op dit apparaat en de opties.