Modelspecifieke informatie

In dit gedeelte wordt uitgelegd tot welke regio uw apparaat behoort.

Rechtsachter op het apparaat bevindt zich een sticker op de plaats die hieronder wordt weergegeven. De sticker bevat gegevens waarmee de regio van uw apparaat wordt geïdentificeerd. Lees wat er op de sticker staat.

Afbeelding van de hoofdeenheid

Symbolen voor regio A en regio B

Regio A pictogram(voornamelijk Europa en Azië), (voornamelijk Europa) of (voornamelijk Azië)

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

De verschillen tussen de functies van Regio A en Regio B-modellen worden aangegeven door twee symbolen.

Lees de informatie die wordt aangegeven door het symbool dat overeenkomt met de regio van het model dat u gebruikt.

De volgende informatie is regiospecifiek. Lees de informatie onder het symbool dat overeenkomt met de regio van uw apparaat.

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Als de sticker de volgende informatie bevat, is uw apparaat een Regio A-model:

• CODE XXXX -27, -29

• 220 – 240 V

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Als de sticker de volgende informatie bevat, is uw apparaat een Regio B-model:

• CODE XXXX -17, -18

• 120 – 127 V

Opmerking

• De afmetingen in deze handleiding worden gegeven in twee meeteenheden: metrisch en inch. Als uw apparaat een model uit regio A is, raadpleegt u de metrische meeteenheid. Als uw apparaat een model uit regio B is, raadpleegt u de meeteenheid in inch.

• Als uw apparaat een regio A-model is en op de sticker "CODE XXXX -27" staat, zie ook "Region A icon (voornamelijk in Europa)".

• Als uw apparaat een regio A-model is en op de sticker "CODE XXXX -29" staat, zie ook "Region A icon (voornamelijk in Azië)".