Afdrukbaar gebied en marge

Afbeelding printgebied

Opmerking

• Het apparaat ondersteunt afdrukken zonder marges niet. Om de marges te minimaliseren, geeft u het maximale afdrukbare gebied op in de instellingen van het printerstuurprogramma.

• Het afdrukbare gebied maximaliseren

• Het bedrukbare gebied kan verschillen door de papiermaat of instellingen van de printerdriver.

• De buitenkant van het bedrukbare gebied kan bedrukt worden door de instellingen van de printerdriver of afdrukomstandigheid; het afdrukresultaat kan echter anders zijn dan bedoeld of het papier is niet juist ingevoerd.