Aanbevolen origineelformaten en -gewichten

Locatie van origineel

Origineelformaat

Origineelgewicht

Glasplaat

Tot A4Liggend, 81/2 × 14Liggend

-

ADF

A4Liggend–A6Liggend

81/2 × 14Liggend–51/2 × 81/2

52 - 128 g/m2 (14 - 34 lb. bankpost)

Opmerking

• Een origineel waarvan het formaat binnen het maximale scangebied van originelen valt, kan worden geplaatst.

• Hoofdeenheidspecificaties

• Plaats originelen die 356 mm (14,0 inch) of groter zijn in de ADF langs de invoerrichting. Als u ze op de glasplaat legt, scant het apparaat alleen het maximale scanformaat.

• Aan alle zijden van het origineel ontbreekt een afbeeldingsgebied. Zelfs indien u de originelen correct in de ADF of op de glasplaat plaatst, is het mogelijk dat het ontbrekende afbeeldingsgebeid aan alle vier de zijden niet wordt gekopieerd.

• Hoofdeenheidspecificaties