De totale tellerstanden bevestigen

U kunt het totale afdrukvolume (tellerwaarde) bevestigen met behulp van het bedieningspaneel of Web Image Monitor. Op het bedieningspaneel kunt u de tellerlijst ook afdrukken.

De totale tellerstand bevestigen met behulp van het bedieningspaneel

1Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk in het instellingenscherm op [Teller].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Bevestig de totaaltellerstanden.

Afbeelding van bedieningspaneel

Elke totaaltellerstand geeft het aantal afgedrukte pagina's weer van het moment van aanschaf tot het heden.

• Totaal kleur: hiermee wordt het totale aantal vellen/pagina's weergegeven dat is afgedrukt in kleur.

• Totaal zwart-wit: hiermee wordt het totale aantal vellen/pagina's weergegeven dat is afgedrukt in zwart-wit.

• [Tellerlijst afdrukken]: u kunt de tellerlijst afdrukken.

4Druk op [Sluiten].

5Druk op [Home] (Afbeelding van bedieningspaneel).

De totaaltellerstanden bevestigen met behulp van de Web Image Monitor

1Log via Web Image Monitor in op het apparaat als de beheerder.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Klik op [Teller] in het menu [Status/Informatie].

Afbeelding internetbrowserscherm

3Bevestig de totaaltellerstanden.

Elke teller geeft het aantal afgedrukte pagina's weer van het moment van aanschaf tot het heden.

• Totaal tellerstand: hiermee wordt het totale aantal afgedrukt vellen/pagina's weergegeven.

• Full Color: hiermee wordt het totale aantal vellen/pagina's weergegeven dat is afgedrukt in kleur.

• Zwart-wit: hiermee wordt het totale aantal vellen/pagina's weergegeven dat is afgedrukt in zwart-wit.

• Enkele kleur: hiermee wordt het totale aantal vellen/pagina's weergegeven dat is afgedrukt in één kleur.

• Tweekleurig: hiermee wordt het totale aantal vellen/pagina's weergegeven dat is afgedrukt in twee kleuren.

4Klik op [Terug].

5Log uit bij het apparaat en sluit vervolgens de webbrowser.