De configuratiepagina afdrukken

U kunt de configuratiegegevens van het apparaat afdrukken met behulp van het bedieningspaneel.

• Het papier wordt ingevoerd vanuit de lade waarin A4 (of 81/2 × 11) normaal papier/gerecycled papier is geplaatst.

• Als het opgegeven papier niet in de lade is geplaatst, wordt het papier ingevoerd vanuit de lade die is opgegeven via [Lade-/Papierinstellingen][Papierladeprioriteit][Papierladeprioriteit: Printer].

1Log in als apparaatbeheerder op het bedieningspaneel van het apparaat.

Inloggen op het apparaat als beheerder

2Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk in het instellingenscherm op [Printereigenschappen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Apparaatinformatie][Configuratiepagina].

5Druk op [Starten].

6Nadat de afdruk is voltooid, drukt u op [Home] (Afbeelding van bedieningspaneel), en logt u vervolgens uit op het apparaat.

Afgedrukte items op de configuratiepagina

Op de configuratiepagina worden de apparaatinformatie, de papierinstellingen lade, [Printereigenschappen], netwerkconfiguratie-informatie afgedrukt.

Afbeelding van afgedrukte items op de configuratiepagina
  • Systeemreferentie

De firmwareversie, tellerinformatie, geheugencapaciteit en naam van de geïnstalleerde opties worden afgedrukt.

• Papierinvoer

Het type en formaat van het geplaatste papier in de papierlade worden afgedrukt.

Wanneer "R" wordt weergegeven in het papierformaat, betekent dit dat het papier in de liggende stand is gezet (Liggend).

Opmerking

• Anders dan de functies hierboven worden de instellingen van de [Printereigenschappen] en de netwerkconfiguratie-informatie afgedrukt.