Tegenoverliggende pagina's van een boekachtig origineel scannen

Wanneer u een boekachtig origineel, zoals een boek of catalogus, op de glasplaat scant, kunt u de tegenoverliggende pagina's afzonderlijk scannen.

1Druk op [Scanner] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Leg een origineel op de glasplaat.

Een origineel plaatsen om te scannen

3Druk op [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

4Druk op [Origineelinstellingen][Overige].

5Druk op [Boektype].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Als u het gescande document naar een e-mailadres wilt verzenden, drukt u op [Afzender] en geeft u vervolgens de afzender op.

8Geef de bestemming op en druk op [Starten] op het scannerscherm.