Een voorbeeld weergeven voordat u het gescande document verzendt

Voordat u het verzendt, kunt u een voorbeeld van het gescande document op het scherm weergeven om te controleren of het correct is gescand.

1Druk op [Scanner] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer [Scannen naar e-mail] of [Scannen naar map] op het scannerscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Plaats het origineel in de scanner.

Een origineel plaatsen om te scannen

4Druk op [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

5Druk op [Origineelrichting], selecteer de richting van het origineel op het apparaat en vink het selectievakje [Voorvertoning] aan.

Afbeelding van bedieningspaneel

7Als u het gescande document naar een e-mailadres wilt verzenden, drukt u op [Afzender] en geeft u vervolgens de afzender op.

8Geef de bestemming op en druk op [Starten] op het scannerscherm.

9Controleer de voorvertoning.

Afbeelding van bedieningspaneel

Naar buiten knijpen: inzoomen op het scherm

Raak het scherm met twee vingers aan en spreid ze uit elkaar. U kunt het weergegeven beeld ook vergroten door twee keer snel op het scherm te tikken. Om terug te keren naar het volledige scherm, tikt u nogmaals twee keer snel op het scherm.

Naar binnen knijpen: uitzoomen op het scherm

Raak het scherm met twee vingers aan en breng ze samen.

10Controleer het voorbeeld en druk op [Verzend.] als u tevreden bent.

Opmerking

• Een voorbeeld is niet beschikbaar wanneer [Hoge compr. PDF] als de bestandsindeling is opgegeven.