Schaduwen en kaderranden van boekachtige originelen wissen

Bij het scannen van een dik boekachtig origineel of een origineel met perforatiegaten kunt u de schaduwen wissen die in het midden of aan de randen verschijnen.

1Druk op [Scanner] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Verzendinstell.][Midden/Rand wissen] op het scannerscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Selecteer de regio die u wilt wissen en ga naar het volgende scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Voer de breedte in van de schaduw die u wilt wissen en druk op [OK].

5Leg een origineel op de glasplaat.

Een origineel plaatsen om te scannen

7Als u het gescande document naar een e-mailadres wilt verzenden, drukt u op [Afzender] en geeft u vervolgens de afzender op.

8Geef de bestemming op en druk op [Starten].