Een origineel scannen en de gescande gegevens splitsen in meerdere bestanden

Scan een origineel met meerdere pagina's en splits de gescande gegevens in een opgegeven aantal pagina's.

U kunt bijvoorbeeld 5 sets van een paar dubbelzijdige bladen in een batch scannen, en de gescande gegevens automatisch splitsen en opslaan als 5 bestanden van elk vier pagina's.

1Druk op [Scanner] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats het origineel in de scanner.

Een origineel plaatsen om te scannen

3Druk op [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

4Druk op [Delen] en geef het aantal pagina's op om de gegevens in elk bestand te splitsen in [Gedeeld].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Om een bevestigingsscherm weer te geven waarin wordt gevraagd om het scannen te annuleren of voort te zetten wanneer het aantal gescande pagina's niet overeenkomt met het integrale veelvoud van het aantal om de gegevens te splitsen, vinkt u het selectievakje [Deling controleren] aan.

• Verwijder het vinkje bij het selectievakje om de gescande gegevens in een opgegeven aantal pagina's te splitsen, ongeacht het werkelijke aantal gescande pagina's. Het aantal pagina's in het laatste bestand kan in dat geval minder zijn dan het opgegeven aantal.

6Als u het gescande document naar een e-mailadres wilt verzenden, drukt u op [Afzender] en geeft u vervolgens de afzender op.

7Geef de bestemming op en druk op [Starten].

Opmerking

• Als de laatste pagina van een dubbelzijdig origineel leeg is, kunt u opgeven om het scannen van de laatste pagina over te slaan. Geef de afdrukrichting voor het openen van de pagina op bij [Verzendinstellingen][Origineelinstellingen] en vink het selectievakje [1 zijde van laatste pagina scannen] aan.