Een origineel in een aangepast formaat scannen

Met de volgende procedure kunt u een origineel in een niet-standaard formaat scannen.

1Meet met een liniaal de verticale en horizontale afmetingen van het origineel.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Scanner] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Verzendinstellingen] op het scannerscherm.

4Druk op [Scanformaat][Aangepast formaat].

5Voer de waarden van X en Y in die u bij stap 1 heeft gemeten en ga verder naar het volgende scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Terwijl u dezelfde X-Y-afdrukrichting behoudt als weergegeven, plaatst u het origineel op het apparaat en drukt u op [OK].

Een origineel plaatsen om te scannen

8Als u het gescande document naar een e-mailadres wilt verzenden, drukt u op [Afzender] en geeft u vervolgens de afzender op.

9Geef de bestemming op en druk op [Starten].