Veelgebruikte instellingen overzetten naar andere computers (Windows)

Als u afdrukinstellingen die u veel gebruikt wilt overzetten naar andere computers, exporteert u de instellingen van uw computer en importeert u de instellingen op andere computers.

Afdrukinstellingen exporteren

1In het scherm [Apparaten en printers] van uw computer klikt u met de rechtermuisknop op het printerpictogram van de machine en klikt u op [Printereigenschappen].

2Klik op het tabblad [Geavanceerde opties] en klik op [Beheren...].

3Selecteer de instellingen die u wilt exporteren uit [Snelkeuzelijst] en klik vervolgens op [Exporteren...].

Illustratie stuurprogrammascherm

4Voer een bestandsnaam in en klik vervolgens op [Opslaan].

Het bestand wordt opgeslagen als JSON-bestand

5Klik tweemaal op [OK].

Afdrukinstellingen importeren

1In het scherm [Apparaten en printers] van een computer waarnaar u de instellingen wilt importeren, klikt u met de rechtermuisknop op het printerpictogram en klikt u op [Printereigenschappen].

2Klik op het tabblad [Geavanceerde opties] en klik op [Beheren...].

3Klik op [Importeren...].

4Selecteer het bestand dat u hebt geƫxporteerd uit uw computer en klik vervolgens op [Openen].

5Bevestig dat de instellingen zijn toegevoegd aan de [Snelkeuzelijst] en klik twee keer op [OK].