Spoolafdrukken configureren

Het apparaat slaat afdruktaken die voor het afdrukken vanaf een computer worden verstuurd tijdelijk op. Spoolafdrukken verkort de afdruktijd op een computer bij het afdrukken van een grote hoeveelheid gegevens.

Belangrijk

• Terwijl het apparaat toegang krijgt tot de harde schijf tijdens spoolafdrukken, knippert het gegevenslampje. Als de stroom van het apparaat of de computer wordt uitgeschakeld tijdens spoolafdrukken, is de harde schijf mogelijk beschadigd. Schakel de voeding niet uit tijdens het spoolafdrukken.

Spoolafdrukken inschakelen in Web Image Monitor

1Voer "http://(IP-adres van het apparaat) of (hostnaam)/" in in de adresbalk van de webbrowser en druk op Enter.

2Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen bij Web Image Monitor.

3Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

Afbeelding internetbrowserscherm

4Klik op [Systeem] bij [Apparaatinstellingen].

5Bij [Algemene instellingen] selectert u [Actief] bij [Spoolafdrukken], en klikt u vervolgens op [OK].

Opmerking

• Wanneer spoolafdrukken is ingeschakeld, klikt u op [Status/Informatie][Taak][Spoolafdrukken] in het menu om de taken te bekijken die zijn opgeslagen voor spoolafdrukken.

• U kunt spoolafdrukken configureren met telnet. Voor meer informatie over telnet raadpleegt u de Bedieningsinstructies voor apparaatbeheer op onze website.

• Spoolafdrukken kan worden uitgevoerd voor gegevens die worden ontvangen door de volgende protocollen: diprint, LPR, IPP, ftp, SMB (TCP/IP (IPv4)) en WSD (printer).