Afdrukinstellingen geconfigureerd op het bedieningspaneel

U kunt de afdrukinstellingen voor een document dat is opgeslagen in het apparaat wijzigen op het bedieningspaneel. U kunt de volgende instellingen wijzigen:

Afbeelding van bedieningspaneel

Instelling

Functie

Aantal

Geef het aantal afdrukken op.

Dubbelzijdig

Geef de methode voor inbinden op wanneer u op beide zijden wilt afdrukken.

Afdrukkleur

Geef op of er in kleur of zwart-wit afgedrukt moet worden.

Selecteer papierlade

Geef de te gebruiken papierlade op.

Sorteren/Stapelen

Als er meerdere sets moeten worden afgedrukt, geef dan op of deze in batches of geordende sets moeten worden afgedrukt.

Nieten

Geef de nietposities op. (Alleen IM C400SRF)

Toner besparen

Geef aan of u het tonerverbruik wilt verminderen.

Combineren

Geef aan of u meerdere pagina's op een vel wilt combineren.

180 graden roteren

Geef aan of u de afdruk met 180 graden wilt draaien wanneer het papier waarvoor de afdrukrichting (boven- en onderkant) is aangegeven, zoals briefpapier, in de tegenovergestelde richting is geplaatst.