Veelgebruikte instellingen registreren

U kunt de afdrukinstellingen die u vaak gebruikt onder een naam registreren. Wanneer u wilt afdrukken, kunt u de instellingen eenvoudig toepassen door de geregistreerde naam te selecteren in het menu.

Afdrukinstellingen registreren in "Snelkeuze-voorinstellingen" (Windows)

Registreer de afdrukinstellingen in [Snelkeuzelijst] van het printerstuurprogramma.

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

Illustratie stuurprogrammascherm

2Wijzig de afdrukinstellingen, zoals Dubbelzijdig of Combineren, om deze te registreren onder Snelkeuze.

3Klik op [Huidige instellingen registr...].

Illustratie stuurprogrammascherm

4Voer een naam in voor de snelkeuze en voeg indien nodig een opmerking toe.

5Klik tweemaal op [OK].

Opmerking

• Klik op [Soort Snelkeuzelijst] op het tabblad [Overige] om de pictogrammen in de lijst in tekst te veranderen.

De afdrukinstellingen registreren in "Voorinstellingen" (macOS)

Registreer de afdrukinstellingen in [Voorinstellingen:] van het printerstuurprogramma.

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de toepassing.

Illustratie stuurprogrammascherm

2Wijzig de afdrukinstellingen, zoals Dubbelzijdig of Pagina's per vel, om deze te registreren bij "Voorinstellingen".

3Selecteer [Sla huidige instellingen op als voorinstelling...] bij [Voorinstellingen:].

Illustratie stuurprogrammascherm

4Voer een naam in bij [Naam voorinstelling:] en klik op [Voorinstelling beschikbaar voor:].

5Klik op [OK].