Afdruktaken van andere functies onderbreken om te beginnen met afdrukken

Zelfs als het apparaat een document afdrukt met behulp van het kopieerapparaat of de faxfunctie, kunt u de afdruktaak onderbreken door een andere afdruktaak met behulp van de afdrukfunctie.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Apparaat][Afbeeldingskwaliteit aanpassen/Afdrukactie][Prioriteit bij gelijktijdige opdrachtuitvoering].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Selecteer [Printer] en druk vervolgens op [OK].

5Druk na het voltooien van de procedure op [Home] (Illustratie van een pictogram).

Opmerking

• Nadat de tussenkomende afdruktaak is voltooid, hervat het apparaat automatisch de onderbroken afdruktaak.

• U kunt een afdruktaak van de printerfunctie niet onderbreken door een andere afdruktaak met behulp van dezelfde functie.