Afdrukken op enveloppen

Plaats enveloppen in de handinvoer en wijzig de papierlade-instellingen op het bedieningspaneel.

1Plaats enveloppen in de handinvoer.

Afbeelding van het plaatsen van een envelop

Afdrukrichting: liggend

Flap: Gesloten

Afdrukoppervlak: Onderzijde

2Druk op het Home-scherm op [Instellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk in het instellingenscherm op [Lade-/papierinstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Papierformaat/Papiertype].

5Druk op [Handinvoer][Papierformaat: Printer] en selecteer het envelopformaat.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Als het formaat van de geplaatste envelop niet in de lijst staat, kunt u [Aangepast] selecteren en de waarde invoeren.

6Druk op [OK].

7Druk op [Papiertype/-dikte] en selecteer vervolgens [Envelop] bij [Papiertype].

Selecteer tevens de dikte van de geplaatste enveloppen bij [Papierdikte].

Afbeelding van bedieningspaneel

8Druk twee keer op [OK].

9Druk na het voltooien van de configuratie op [Home] (Operation panel screen illustration)

10Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en ga vanuit het afdrukmenu naar het instellingenscherm van het printerstuurprogramma.

11Geef het papierformaat en de papiersoort op.

Windows

Op het tabblad [Standaard] configureert u de volgende instellingen:

• Documentformaat: Hier kunt u het envelopformaat selecteren. Als het envelopformaat niet tussen de mogelijkheden staat, kunt u de waarde invoeren in [Aangepast papierformaat...].

• Invoerlade: [Handinvoerlade]

• Papiersoort: [Envelop]

U kunt een aangepast papierformaat opgeven dat vaak gebruikt wordt als optie voor Documentformaten.

Afdrukken op een aangepast papierformaat dat in de handinvoer is geplaatst

macOS

Configureer de volgende instellingen:

• Papierformaat: Hier kunt u het envelopformaat selecteren. Als het envelopformaat niet tussen de mogelijkheden staat, kunt u [Manage Custom Sizes] selecteren en de waarde invoeren.

• Printerfuncties PapierPapiersoort: [Envelop]

• Papierinvoer Alle pagina's van: [Handinvoer]

12Druk af.