Nietjes bijvullen (IM C400SRF)

Neem contact op met uw leverancier van verbruiksartikelen om nieuwe nietjes te bestellen wanneer het bericht “De nietjes zijn bijna op.” wordt weergegeven. Vul de nietjes bij wanneer het bericht hierover wordt weergegeven op het bedieningspaneel.

Belangrijk

• Als u een andere nietcartridge gebruikt dan degene die wordt aanbevolen, kunnen er storingen of andere problemen optreden tijdens het nieten.

Leverancier van verbruiksartikelen bevestigen

Druk op [Onderh./Inf./App.informatie] op het scherm [Controleer status] om het telefoonnummer voor het bestellen van verbruiksartikelen weer te geven.

Contactgegevens

De nietjes bijvullen

Vul de nietjes bij volgens de procedure die getoond wordt in het filmpje op het scherm.

1Druk op [Video bekijken].

Afbeelding van bedieningspaneel

Om dit scherm opnieuw weer te geven, drukt u op [Status controleren] en vervolgens op [Contr.] onder het bericht over de nietjes op de tab [App.-/toepas.status].

2Druk op de afspeeltoets (Afbeelding van bedieningspaneel).

3Vul de nietjes bij terwijl u het filmpje bekijkt.

Opmerking

• Als u het bovenste deel niet kunt optillen door beide uiteinden van de cartridge vast te pakken, dan zijn er nog nietjes aanwezig. Gebruik het apparaat zonder de nietjes bij te vullen.