De wachttijd wijzigen tot de slaapstand wordt geactiveerd

Wanneer het apparaat gedurende een bepaalde tijd niet wordt gebruikt of als er op [Energiesp.st.] () wordt gedrukt, gaat het apparaat in slaapstand om het energieverbruik te verlagen.

In de standaardinstelling is de tijd tot de slaapstand wordt geactiveerd, ingesteld op één minuut. U kunt de instelling wijzigen in elk getal tot 60 minuten, afhankelijk van het gebruik van het apparaat.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Datum/Tijd/Timer][Timer][Slaapstandtimer] om het scherm Timer van Slaapstand weer te geven.

4Geef de wachttijd tot de slaapstand wordt geactiveerd op met behulp van het numerieke toetsenblok.

U kunt een cijfer van 1 t/m 60 invoeren (in stappen van één minuut).

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [OK].

6Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [Home] ().

Opmerking

• In de slaapstand kunt u ontvangen faxen of documenten vanaf de computer afdrukken.