Gebruikersgegevens registreren vanuit Web Image Monitor

Registreer ingelogde gebruikers en hun adressen in het adresboek van het apparaat met de Web Image Monitor. Er kunnen eenvoudig meerdere gebruikers worden geregistreerd met een computer.

1Start een internetbrowser op de computer.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat) of (hostnaam)/" in de adresbalk van de internetbrowser in.

Wanneer u bent verbonden met het apparaat, wordt de bovenste pagina van de Web Image Monitor weergegeven.

3Klik op [Inloggen] op de eerste pagina van Web Image Monitor.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op en klik op [Inloggen].

5Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Adresboek].

Afbeelding internetbrowserscherm

6Klik op [Gebruiker toevoegen] op het scherm [Adreslijst].

7Voer de ingelogde gebruikers en adressen in die u in het adresboek wilt registreren en klik op [OK].

De index kan niet automatisch worden geregistreerd.

8Nadat de registratieprocedure is uitgevoerd, klikt u op [Uitloggen] om Web Image Monitor te verlaten.

Opmerking

• Als u de gebruikersgegevens wilt wijzigen of verwijderen, selecteert u de ingelogde gebruiker of het adres op het scherm [Adreslijst] en klikt u op [Wijzigen] of [Verwijderen].

• Geregistreerde namen kunnen worden gebruikt voor documenten in de documentserver.