Documenten afdrukken in volgorde van prioriteit

Wanneer er twee of meer afdruktaken in stand-by staan, kunt u de volgorde in de wachtrij wijzigen op het scherm met de lijst met taken. Druk op [Status controleren] om het scherm te openen en wijzig vervolgens de afdrukprioriteit van de taken op het tabblad [Huidige taak].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • U kunt de volgorde van taken die op dat moment worden uitgevoerd, niet wijzigen.

• U kunt de lijst met uit te voeren taken niet bekijken als het kopiĆ«ren is onderbroken.

• Taken die door de scanner- of faxfunctie zijn verwerkt, worden niet weergegeven.

1Druk op [Status controleren].

2Selecteer het tabblad [Huidige taak].

3In de lijst met uit te voeren taken selecteert u het functietype van het document dat als eerste moet worden afgedrukt.

Selecteer [Kop.app./Doc.server], [Printer] of [Overige].

4Selecteer de taak die als eerste moet worden afgedrukt uit de taken in de wachtrij en druk vervolgens op [Volgorde wijzigen].

5Druk op [Pijltoets omhoogBoven] [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op [Status controleren].

Opmerking

• U kunt de volgorde van de taken wijzigen op het scherm met de lijst met taken. Terwijl er wordt afgedrukt, drukt u op [Stoppen] en [Takenlijst weerg.] om het scherm met de lijst met taken te openen en de bewerking voort te zetten vanaf stap 3.

• Alleen de taken van ingelogde gebruikers worden weergegeven wanneer gebruikersverificatie is ingeschakeld.