De bestemmingslijst afdrukken

U kunt de lijst met bestemmingen die in het adresboek zijn geregistreerd, afdrukken. U kunt een afdrukindeling selecteren, zoals de lijst met titels of de lijst met groepen.

Voorbeeld: Procedure voor het afdrukken van de lijst in de afdrukindeling [Afdrukken op volgorde van titel 1]

1Druk op het Home-scherm op [Adresboek].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Beheer][Adresboek afdrukken: Bestemmingslijst].

3Selecteer een afdrukindeling en druk vervolgens op [Afdrukken].

Afbeelding van bedieningspaneel

Als u 2-zijdig wilt afdrukken, selecteert u het selectievakje voor [2-zijdig afdrukken].

4Na het afdrukken drukt u op [Home] ().