Een afdruktaak die wordt verwerkt, onderbreken om een andere taak af te drukken

U kunt het apparaat zodanig configureren dat een afdruktaak die wordt verwerkt, op elk gewenst moment kan worden onderbroken terwijl er een taak van een specifieke functie wordt uitgevoerd, bijv. een taak van de kopieerfunctie onderbreken om een andere taak van de printerfunctie af te drukken.

• Het afdrukken van taken van dezelfde functie wordt uitgevoerd in de volgorde van de taken.

• Wanneer het afdrukken van de onderbrekende functie is voltooid, wordt de onderbroken afdruktaak automatisch hervat.

Voer de volgende procedure uit om de functie met prioriteit op te geven:

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Apparaat][Afbeeldingskwaliteit aanpassen/Afdrukactie] en druk vervolgens op [Prioriteit bij gelijktijdige opdrachtuitvoering].

4Selecteer de functie die prioriteit heeft tijdens het afdrukken.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Toepassing weergegeven op scherm: afdrukken die op het scherm worden weergegeven, hebben prioriteit.

• Kop.app/Doc.Serv., Fax, Printer: De opgegeven functie krijgt prioriteit. Daarna krijgen de fax, de printer en het kopieerapparaat/de documentserver prioriteit in die volgorde.

• Na elk opgeg. aant. oversch.: Wanneer het apparaat de opdracht krijgt om voor meerdere functies tegelijkertijd af te drukken, wisselt het apparaat van functie bij elke 5 afgedrukte vellen.

• Taakvolgorde: Afdrukken wordt uitgevoerd in de volgorde van de taken. De faxfunctie krijgt echter de hoogste prioriteit.

5Druk op [OK].

6Druk na het voltooien van de procedure op [Home] (Illustratie van het scherm van het bedieningspaneel).