Het apparaat beheren met de Device Manager NX

De Device Manager NX is software die wordt gebruikt om meerdere apparaten in een netwerk te beheren zonder gebruik van een server.

Met de Device Manager NX kunt u het volgende:

Het beheer van instellingen op meerdere apparaten verenigen

• U kunt de initiële instellingen van apparaten opgeven en het adresboek bijwerken.

• U kunt de instellingen op één apparaat kopiëren naar een ander apparaat.

De apparaatstatus monitoren

• U kunt de gegevens over papierstoringen en de resterende hoeveelheid verbruiksartikelen ophalen en een bericht op de computer weergeven.

Het rapport uitvoeren en analyseren

• U kunt de gebruiksstatus van apparaten voor elk apparaat of elke afdeling controleren en deze gegevens uitvoeren als tabel of grafiek.

De Device Manager NX is beschikbaar in twee versies: een gratis versie, die niet over de rapportagefunctie beschikt, en een betaalde versie, die alle functies omvat.

Opmerking

• Wanneer u de SmartDeviceMonitor for Admin gebruikt, kunt u de gegevens naar Device Manager NX verzenden. Voor meer informatie, zie de bedieningshandleiding voor de Device Manager NX.