Een onnodige taak uit de wachtrij verwijderen

Druk op [Status controleren] om het scherm te openen en verwijder vervolgens u een taak die u niet meer nodig heeft via het tabblad [Huidige taak].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • U kunt een taak in de wachtrij niet verwijderen terwijl Kopiëren onderbreken wordt uitgevoerd.

• Taken in de scanner- of faxfunctie worden niet weergegeven.

1Druk op [Status controleren].

2Selecteer het tabblad [Huidige taak].

3Selecteer het type functie van de te verwijderen taak.

Selecteer [Kop.app./Doc.server], [Printer] of [Overige].

4Selecteer de te verwijderen taak in de wachtrij voor afdrukken en druk vervolgens op [Reserv. verw.].

Als u meer dan één taak wilt verwijderen, selecteert u alle taken die moeten worden verwijderd en drukt u vervolgens op de toets.

5Druk op [Verwijderen][Status controleren].

Opmerking

• U kunt tevens taken in het scherm Lijst met taken verwijderen. Terwijl er een taak wordt uitgevoerd, drukt u op [Stoppen] en [Takenlijst weerg.] om het scherm met de lijst met taken te openen. Voer de handelingen vanaf stap 3 uit.

• In het scherm met de lijst met taken kunt u alle taken van elk type functie in één keer verwijderen door op de bedieningstoets te drukken.

• Alleen de taken van ingelogde gebruikers worden weergegeven wanneer gebruikersverificatie is ingeschakeld.