Een back-up van het adresboek maken of het adresboek herstellen

U kunt de back-upgegevens van het adresboek op een computer opslaan en deze gegevens indien nodig herstellen.

Belangrijk

• Als beheerdersverificatie is opgegeven, gebruikt u het gebruikersbeheerdersaccount om een back-up van het adresboek te maken of het adresboek te herstellen.

• Als u wilt voorkomen dat de gegevens lekken, codeert u de adresboekgegevens voordat u een back-up maakt.

• De gegevens die worden geregistreerd of gewijzigd nadat de back-up is gemaakt, gaan verloren wanneer u het adresboek herstelt.

Wanneer u het adresboek herstelt, wordt de volgende met behulp van het adresboek geregistreerde informatie geïnitialiseerd:

Functie

Onderdeel

Scanner

Programma's die gebruikmaken van de bestemmingen

Faxen

Bestemming voor de e-mailverzendresultaten

Afzender van verzonden documenten

Postvakinstelling Bestemmingen van persoonlijk postvak

Postvakinstelling Overdrachtsbestemmingen voor persoonlijk overdrachtspostvak

Bestandsontvangstinstellingen Bestemming voor doorsturen

Bestandsontvangstinstellingen Bestemming voor opslagmeldingen

Bestemming voor doorsturen in Speciale afzender programmeren

Meldingsbestemming van Mapoverdrachtsresultaatrapport

Gebruikersinstelling opgeslagen ontvangstbestand

Ontvanger van back-upoverdrachtsinstellingen

Documentserver

Toegangsprivilege voor de opgeslagen bestanden

Een back-up van het adresboek maken/adresboek herstellen met het bedieningspaneel

1Plaats een SD-kaart in de mediasleuf in het gedeelte linksboven van het bedieningspaneel.

Afbeelding van het bedieningspaneel

2Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

3Druk op [Beheer] in het scherm Adresboek.

4Druk op [Back-up van adresboek maken/herstellen] en maak vervolgens een back-up of herstel het adresboek.

Een back-up maken

• Druk op [Back-up] om de adresboekgegevens op te slaan.

• Gebruik de volgende procedure om de adresboekgegevens te coderen:

1. Selecteer [Opgeven] in "Coderingssleutel".

2. U kunt voor een coderingssleutel maximaal 32 single-byte alfanumerieke tekens gebruiken.

3. Druk op [Reservekopie starten].

Zorg ervoor dat u de hier ingevoerde coderingssleutel niet vergeet. U moet deze sleutel opnieuw invoeren wanneer u de gegevens herstelt.

Gegevens herstellen

• Druk op [Herstellen] om het herstelproces te starten.

• Als u de gecodeerde gegevens van het adresboek wilt herstellen, voert u de coderingssleutel in die is opgegeven toen de back-up werd gemaakt, en drukt u vervolgens op [Herstellen starten].

5Na back-up of herstel drukt u op [OK].

Back-up van het adresboek maken/adresboek herstellen met Web Image Monitor

1Start de internetbrowser.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat) of (hostnaam)/" in de adresbalk van de internetbrowser in.

3Op de bovenste pagina van Web Image Monitor klikt u op [Inloggen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Voer de log-in naam en het wachtwoord van de beheerder in en klik vervolgens op [Inloggen].

5Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Adresboek].

Afbeelding internetbrowserscherm

6Op het scherm [Adreslijst] klikt u op [Onderhoud].

7Maak een back-up van het adresboek of herstel het adresboek.

Een back-up maken

• Klik op [Back-up] en geef de locatie op waar u de adresboekgegevens wilt opslaan en waar het bestand "Devicename_addr.udf" moet worden opgeslagen.

• Als u de adresboekgegevens wilt coderen, geeft u een coderingssleutel op die gebruikmaakt tot 32 single-byte alfanumerieke tekens, en klikt u vervolgens op [Back-up]. Zorg ervoor dat u de hier ingevoerde coderingssleutel niet vergeet. U moet deze sleutel opnieuw invoeren wanneer u de gegevens herstelt.

Gegevens herstellen

• Klik op [Herstellen] en selecteer de back-upgegevens van het adresboek om de herstelprocedure te starten.

• Als u de gecodeerde gegevens van het adresboek wilt herstellen, voert u de coderingssleutel in die is opgegeven toen de back-up werd gemaakt, en klikt u vervolgens op [Herstellen].

8Na het maken van een back-up of het herstellen van gegevens klikt u op [Uitloggen] en sluit u Web Image Monitor.