Volume en type geluid wijzigen voor meldingen van faxverzending/-ontvangst

Zet het geluid uit of pas het volume aan van het geluid voor meldingen wanneer het verzenden van een fax of het afdrukken van een ontvangen fax is voltooid. U kunt ook het type geluid wijzigen.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Geluid].

• Om het volume van alle geluiden uit te zetten kunt u op [Volume] drukken en de schuifregelaar verschuiven. Schuif de regelaar naar rechts om het volume te verhogen.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Als u het volume wilt wijzigen van het geluid dat is toegewezen aan deze bewerkingen (Modus Direct kiezen, Bij verzending, Bij ontvangst, Bij het kiezen), drukt u op [Geluidsvolume aanpassen (fax)] en verplaatst u de schuifregelaar. U kunt het volume controleren door het selectievakje [Geluidsvolume controleren] in te schakelen.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Als u het geluid wilt uitschakelen of de verschillende geluiden wilt aanpassen, drukt u op de bewerking (Geluid fax afdrukken voltooid, Geluid faxverzending beĆ«indigd of Geluid faxontvangst voltooid) waarvoor u dit wilt doen.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [OK].

5Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.