Een niet-verzonden document nogmaals verzenden

U kunt het apparaat configureren om een fax die niet kon worden verzonden met Geheugenverzending wegens een fout in het geheugen, op te slaan en later nogmaals te verzenden.

Het apparaat configureren om documenten op te slaan die niet konden worden verzonden met Geheugenverzending

Om deze functie te gebruiken dient u de [Gedetailleerde initiƫle instellingen] in [Faxeigenschappen] van tevoren te configureren.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxeigenschappen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Gedetailleerde initiƫle instellingen][Parameterinstelling][Parameterinstelling] om het switch-bedieningsscherm weer te geven.

4Selecteer bitnummer [0] onder switchnummer [24] en wijzig de huidige waarde naar "1".

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [OK].

6Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.

Het document dat is opgeslagen in het geheugen opnieuw verzenden

Gebruik het scherm [Stand-by verzendbestand] om een document te verzenden dat is opgeslagen in het geheugen.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Taakstatus] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Stand-by verzendbestand] op het scherm [Taakstatus].

4Selecteer op het scherm [Stand-by verzendbestand] het dat u nogmaals wilt verzenden en druk op [Nu verzenden].

Afbeelding van bedieningspaneel

Wanneer de verzending wordt gestart verandert de status "Mislukt" in "Verzend.". Het document wordt verwijderd uit de lijst nadat de verzending is voltooid. Druk op [Verzendresultaat] op het scherm [Taakstatus] om het verzendingsresultaat te controleren.