Hoe leest u de afgedrukte informatie op de ontvangen pagina

Dit onderdeel legt uit hoe u de informatie op ontvangen pagina's leest die door het apparaat of op de bestemming worden afgedrukt.

Informatie die wordt afgedrukt op de pagina's die op de bestemming worden ontvangen

De volgende informatie wordt afgedrukt op de ontvangen pagina op de bestemming, volgens de instellingen in [Instellingen]:

Belangrijk

• (voornamelijk Noord-Amerika)

• In de Verenigde Staten moet de faxkop het telefoonnummer bevatten van de lijn waarop uw apparaat is aangesloten. Dit wordt in elke koptekst afgedrukt van elke pagina die u verstuurt. Vereist in de Verenigde Staten.

1. Faxkoptekst

De informatie die geregistreerd staat in de Faxinformatie van het apparaat wordt afgedrukt. Geef de [Faxkoptekst] op wanneer u de fax verstuurt om de datum van verzending, de naam die bij het verzenden is opgegeven, het documentnummer en het aantal pagina's af te drukken.

2. Bestemmingsnaam en standaard bericht

De naam van de bestemming die geregistreerd staat in het adresboek van het apparaat en een standaard bericht van maximaal twee regels worden afgedrukt. Deze informatie wordt afgedrukt op de eerste pagina van de fax die wordt ontvangen op de bestemming wanneer tijdens het verzenden [Label invoegen] is opgegeven.

3. Naam afzender

De naam van de persoon die de fax verstuurt wordt afgedrukt.

Informatie die wordt afgedrukt op de pagina's ontvangen door het apparaat

De volgende informatie wordt afgedrukt op de pagina die wordt ontvangen door het apparaat, volgens de instellingen in [Faxeigenschappen]: in het onderstaande voorbeeld is een fax gebruikt die verbonden is aan een openbare telefoonlijn.

1. Geruit merkteken

Er wordt een geruit merkteken afgedrukt op de eerste pagina van de ontvangen pagina. Door dit merkteken af te drukken kunt u de documenten eenvoudig sorteren wanneer u meer dan één document tegelijk ontvangt.

2. TSI-afdruk (Transmitting Subscriber Identification)

De naam van de afzender, het faxnummer en het e-mailadres dat is geregistreerd bij de bron worden afgedrukt. Deze informatie wordt zelfs afgedrukt wanneer de afzender heeft aangegeven om de naam van de afzender niet op het document af te drukken.

3. Centreerteken

Er wordt een centreerteken afgedrukt. U kunt dit teken als richtlijn gebruiken om het document te perforeren en op te bergen.

4. Ontvangsttijd

De datum en het tijdstip waarop het document werd ontvangen, en het documentnummer worden afgedrukt.