Een telefoongesprek beantwoorden op het apparaat

Verbind een externe telefoon om het apparaat als telefoon te gebruiken. Zo kunt u met de telefoon de stem van de afzender horen voordat u een fax ontvangt.

• U kunt de ontvangstmodus automatisch wijzigen op basis van het tijdstip van de dag.

• Wanneer u een oproep ontvangt via een andere lijn dan de standaard G3-lijn, ontvangt het apparaat faxen altijd met behulp van Automatische ontvangst.

Opmerking

• Er is een externe telefoon nodig om dit apparaat als telefoon te kunnen gebruiken.

De ontvangstmodus selecteren

Selecteer de ontvangstmodus in [Faxeigenschappen][Ontvangstinstellingen][Instellingen ontvangstmodus][Ontvangstmodus schakelen].

Status faxgebruik

Geschikte ontvangstmodus

U ontvangt ook een telefoongesprek

Handmatige ontvangst

Het apparaat belt de telefoon wanneer het een inkomend gesprek ontvangt. Neem de hoorn op om de oproep aan te nemen. Als de oproep van een faxapparaat komt, controleer dan of uw apparaat in faxmodus staat en er geen origineel is geplaatst, druk op [Starten] en leg de hoorn op.

U ontvangt alleen faxen

Automatische ontvangst

Het apparaat beantwoordt alle inkomende telefoonoproepen en ontvangt faxen automatisch. Gebruik deze instelling voor een aparte faxlijn.

Ontvangstmodus automatisch wijzigen op basis van het tijdstip van de dag

Het apparaat wijzigt de ontvangstmodus automatisch op het opgegeven tijdstip. U kunt het apparaat bijvoorbeeld instellen om handmatige ontvangst te gebruiken tijdens kantooruren, en 's nachts of in het weekend over te schakelen op automatische ontvangst. U kunt de modus tweemaal per dag wijzigen. Ook kunt u de dagen van de week opgeven waarop de modus moet worden gewijzigd.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxeigenschappen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Ontvangstinstellingen][Instellingen ontvangstbestand][Schakeltimer uitvoermodus] om het scherm van de schakeltimer van de uitvoermodus weer te geven.

4Druk op [Gebruiken] en geef vervolgens de dag van de week en de tijd op waarop naar de ontvangstmodus moet worden geschakeld.

Afbeelding van bedieningspaneel

De modus binnen een dag wijzigen

Kies de tijd waarop u de ontvangstmodus wilt wijzigen en de ontvangstmodus die u wilt gebruiken vanaf het opgegeven tijdstip in [1e], en [2e] voor de dag van de week waarop de modus moet worden gewijzigd. Om dezelfde ontvangstmodus te behouden na de wijziging, voert u dezelfde tijd in bij [1e] en [2e] en geeft u dezelfde ontvangstmodus op voor beide instellingen.

De modus wijzigen voor twee opeenvolgende dagen

Geef de dag van de week op waarop u de ontvangstmodus de eerste keer wilt wijzigen en de dag waarop u de modus opnieuw wilt wijzigen in [1e], en geef de tijd op waarop de modus gewijzigd moet worden en de modus die op elk tijdstip geselecteerd moet worden.

5Druk op [OK].

6Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.