De gegevens van documenten bekijken en bewerken in documentserver

U kunt een voorbeeld weergeven van een document dat is opgeslagen op de documentserver en tevens de grootte en het aantal pagina's controleren. U kunt ook de gebruikersnaam en de bestandsnaam wijzigen.

Belangrijk

• Het geselecteerde document is zelfs toegankelijk nadat de gegevens zijn bekeken en bewerkt. Het document kan worden bewerkt zonder een wachtwoord in te voeren. Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [Resetten] om de geselecteerde status te annuleren.

1Druk in het Home-scherm op [Document Server].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Op het scherm van de documentserver selecteert u de gewenste map.

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk op [Zoeken op mapnummer] of [Zoeken op mapnaam] om naar een map te zoeken.

3Selecteer een document waarvan u de documentgegevens wilt bekijken of bewerken.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Druk op [Gebruikersnaam] of [Bestandsnaam] aan de linkerkant van het scherm om naar een document te zoeken.

• Als het document met een wachtwoord is beveiligd, voert u het wachtwoord in en drukt u op [OK].

Een voorbeeld van een document weergeven

1. Selecteer het document waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en druk vervolgens op [Voorvertoning].

Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie over het voorbeeldscherm.

De documentserver gebruiken

2. Nadat u het voorbeeld heeft bevestigd, drukt u op [Afsluiten].

Controleer de grootte of het aantal pagina's van een document

1. Selecteer het document dat moet worden gecontroleerd en druk vervolgens op [Details].

2. Na de controle drukt u op [Afsluiten].

De instellingen van een document wijzigen

1. Selecteer het document waarvan de instellingen moeten worden gewijzigd en druk vervolgens op [Bestandsinf. wijzigen].

2. Selecteer het instellingsitem dat u wilt wijzigen.

3. Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [OK].

4Nadat de documentgegevens zijn bekeken en bewerkt, drukt u op [Resetten] om de geselecteerde status te annuleren.