GebruikershandleidingIM C300/C300F/C300FLT/C400F/C400SRF/C400FLT

Beide kanten van een ID-kaart op één vel kopiëren

U kunt de voor- en achterkant van een klein origineel zoals een ID-kaart of visitekaartje kopiëren op één zijde van een vel papier (ID-kaart kopiëren).

U kunt ook een ID-kaart kopiëren door op [ID-kaart kopiëren] op het Home-scherm te drukken. In deze sectie wordt beschreven hoe u moet kopiëren op het scherm Kopie.

Belangrijk

  • U kunt ID-kaart kopiëren niet samen met de functie Dubbelzijdig kopiëren gebruiken. Als Dubbelzijdig kopiëren is opgegeven, drukt u op de toets om de instelling te annuleren.

  • Sommige delen van de afbeeldingen kunnen niet worden gekopieerd wanneer u een reproductieverhouding opgeeft, afhankelijk van waar u het origineel plaatst. U kunt het gedeelte dat niet wordt gekopieerd, verkleinen door het origineel in de linkerbovenhoek van de glasplaat te leggen.

    • Scangebied bij het kopiëren op A4 (81/2 × 11)Liggend op 100%.

      Afbeelding van een kopie van een identificatiebewijs
    • Scangebied bij het kopiëren op A4 (81/2 × 11)Liggend op 200%.

      Afbeelding van een kopie van een identificatiebewijs

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [ID-kaart kopiëren] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, registreert u [ID-kaart kopiëren] met behulp van [Functie personaliseren: Kopiëren (standaardmodus)] of [Functie personaliseren: Kopiëren (modus Alles weergeven)].

Overige (Kopieerapparaat/Document Server eigenschappen)

3Druk op [ID-kaart kopiërenNaar volg.].

4Plaats de ID-kaart met de voorkant omlaag op de glasplaat.

  • Wanneer u in liggende richting op papier kopieert (Liggend), plaatst u de ID-kaart in staande richting in het midden van het scangebied dat half zo groot is als het papier waarop wordt gekopieerd.

    Voorbeeld: Als u op papier van A4-formaat (81/2 × 11) Liggend wilt kopiëren, plaatst u de kaart in het midden van het scangebied voor A5-formaat (51/2 × 81/2) Staand.

  • Wanneer u in staande richting op papier kopieert (Staand), plaatst u de ID-kaart in liggende richting in het midden van het scangebied dat half zo groot is als het papier waarop wordt gekopieerd.

    Voorbeeld: als u op papier van A5-formaat Portrait wilt kopiëren, plaatst u de kaart in het midden van het scangebied voor A6-formaat Landscape.

5Druk op [Starten].

De voorkant van de ID-kaart wordt gescand.

6Plaats de ID-kaart met de achterkant omlaag op de glasplaat en druk vervolgens op [Starten].

Plaats de ID-kaart in hetzelfde scangebied als bij de voorkant. Wanneer u op Starten drukt, wordt de achterkant van de ID-kaart gescand.

7Druk op [Voltooien].

Als u de volgende ID-kaart wilt kopiëren, drukt u op [Doorg. mt kopiëren].