Kopiëren op enveloppen

Als u op enveloppen wilt kopiëren, moet u deze in de handinvoer plaatsen.

Belangrijk

• De duplexkopieerfunctie kan niet worden gebruikt voor enveloppen. Als dubbelzijdig kopiëren is opgegeven, drukt u op de toets om de instelling te annuleren.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats de envelop in de handinvoer met de kopieerzijde naar beneden.

Enveloprichting en aanbevolen staat

Het scherm [Papierinstellingen handinvoer] wordt weergegeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Instelling wijzigen].

4Selecteer [Envelop], en ga vervolgens verder naar het volgende scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als u het gewicht van de envelop wilt wijzigen, drukt u op [Dikte wijzigen] om het gewicht op te geven.

5Selecteer het formaat envelop dat u in de handinvoer heeft geplaatst en druk vervolgens op [OK].

Wanneer u [Aangepast formaat] selecteert, voert u het formaat van de envelop in. Meet het formaat van de envelop met de flap gesloten.

Afbeelding van het meten van het formaat van een envelop

6Bevestig de instellingen in het scherm [Papierinstellingen handinvoer] en druk vervolgens op [OK].

7Leg het origineel op de glasplaat.

Enveloprichting en aanbevolen staat

8Druk op [Starten].