Het log-in wachtwoord voor het printerstuurprogramma wijzigen

1Open het dialoogvenster met afdrukvoorkeuren vanuit het venster [Afdrukken].

2Geef de instelling voor gebruikersverificatie op.

Als u het PCL 5c-printerstuurprogramma gebruikt, klikt u op het tabblad [Geldige toegang] en vervolgens op [Verificatie...].

Als u het PCL 6-printerstuurprogramma gebruikt, klikt u op het tabblad [Uitgebreide Instelling] en klikt u achtereenvolgens op [Taaksetup] en [Verificatie...] in het gedeelte [Taaksetup].

3Voer een log-in wachtwoord in dat reeds ingesteld is op het apparaat of de server voor gebruikersverificatie.

Geef hetzelfde log-in wachtwoord op als het wachtwoord dat geregistreerd is op het apparaat of de server.

Als u geen geldig log-in wachtwoord opgeeft, zal het afdrukken niet starten.

4Klik op [OK] om het dialoogvenster [Verificatie] te sluiten.

5Klik op [OK] om het dialoogvenster met afdrukvoorkeuren te sluiten.