Het log-in wachtwoord voor het LAN-faxstuurprogramma wijzigen

1Open het document dat u wilt verzenden vanuit een toepassing.

2Selecteer [LAN-Fax Generic] als printer en start de afdruktaak.

Het dialoogvenster [LAN-Fax Generic] wordt geopend.

3Klik op het tabblad [Gebruikersinstellingen].

4Voer het log-in wachtwoord in dat reeds ingesteld is op het apparaat of de server voor gebruikersverificatie.

5Klik op [Verzenden], [Verzenden & Afdrukken] of [Afdrukken].

Als u een ongeldig log-in wachtwoord opgeeft, wordt het verzenden en/of afdrukken niet gestart.