Het log-in wachtwoord wijzigen met behulp van Web Image Monitor

1Open een internetbrowser.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat of hostnaam)/" in op de adresbalk.

3Klik op [Inloggen].

4Voer de log-in gebruikersnaam en het log-in wachtwoord in en klik op [Inloggen].

5Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Adresboek].

6Selecteer de gebruiker of de groep.

7Klik op [Wijzigen].

8Klik op [Wijzigen] naast [Log-in wachtwoord] in het gedeelte [Verificatie-informatie].

9Voer in het vak [Nieuw wachtwoord] het nieuwe wachtwoord in.

10Voer in het vak [Wachtwoord bevestigen] het nieuwe wachtwoord in.

11Klik drie keer op [OK].