Het log-in wachtwoord wijzigen met behulp van het bedieningspaneel

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikerstools] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk twee keer op [Inloggen].

5Voer een log-in gebruikersnaam in en druk dan op [OK].

6Voer een log-in wachtwoord in en druk dan op [OK].

7Druk op [Afsluiten].

8Druk op [Adresboekbeheer].

9Selecteer de gebruiker.

10Druk op [Verif. info].

11Druk op [Wijzigen] voor [Log-in wachtwoord].

12Voer een nieuw log-in wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

13Als er een bevestigingsscherm verschijnt, vult u nogmaals het log-in wachtwoord in en drukt u op [OK].

14Druk op [OK].

15Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

16Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.