Afdrukken van ingesloten patroon inschakelen voor het kopieerapparaat/Document Server

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerderstoepassingen].

4Druk 3 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Selecteer [Ongeaut. kopieerpreventie afdrukken: Printer] of [Ongeaut. kopieerpreventie afdrukken: Documentserver].

6Druk op [Wijzigen] voor "Verplichte ongeautoriseerde kopieerpreventie".

7Geef op of het afdrukken van een ingesloten patroon verplicht moet zijn of niet.

• [Uit]

Het afdrukken van een ingesloten patroon is niet verplicht.

Op het scherm van het kopieerapparaat/de Document Server kunnen gebruikers aangeven of ze willen afdrukken met een ingesloten patroon en kunnen daarvoor de instellingen doen.

• [Aan:Gebr kan somm. inst wijz]

Afdrukken van het ingesloten patroon is verplicht.

Op het scherm van het kopieerapparaat/de Document Server kunnen gebruikers de instellingen voor het ingesloten patroon opgeven, met uitzondering van type en dikte.

• [Aan:Gebr kan inst niet wijz ]

Afdrukken van het ingesloten patroon is verplicht.

Gebruikers kunnen de instellingen voor het ingesloten patroon niet opgeven via het scherm van het kopieerapparaat/de Document Server.

8Druk twee keer op [OK].

9Log uit.

Opmerking

• Voor meer informatie over de instellingen voor het opgeven van het patroon via het apparaat, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.