Log-in gebruikersnamen en wachtwoorden opgeven

Geef in Adresboekmanagement de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord op die moeten worden gebruikt voor "Gebruikersverificatie management".

Voor de tekens die mogen worden gebruikt voor inloggebruikersnamen en wachtwoorden, zie Bruikbare tekens voor gebruikersnamen en wachtwoorden.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Afsluiten].

3Druk op [Adresboekbeheer].

4Selecteer de gebruiker.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [Verif. info].

Afbeelding van bedieningspaneel

6In "Verif-info. bij inloggen" drukt u op [Wijzigen] voor "Log-in gebruikersnaam".

7Voer een log-in gebruikersnaam in en druk dan op [OK].

8Druk op [Wijzigen] voor "Log-in wachtwoord".

9Voer een log-in wachtwoord in en druk dan op [OK].

10Voer het log-in wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

11Druk op [OK].

12Druk op [Afsluiten].

13Log uit.